Maarten Krebbekx

Functie: Fysiotherapeut, Orofaciaal therapeut

E-mailadres: administratie@fysiowaasdorp.nl

Mijn naam is Maarten Krebbekx. Ik ben in 1987 aan de Hogeschool West-Brabant afgestudeerd en sinds 1988 werkzaam in Hellevoetsluis bij Waasdorp Fysiotherapie.  Na 7 jaar heen en weer rijden vanuit Fijnaart heb ik zelfs besloten de stap te maken om hier ook te komen wonen.

Ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut met een zeer brede belangstelling voor vele takken van ons werk. In de loop der jaren heb ik menig aanvullende cursus gevolgd, zoals daar zijn sportfysiotherapie, COPD en astma, knie-revalidatie, claudicatio Intermittens, chronische reuma, Cyriax e.v.a., om me steeds te verbeteren.

Binnen onze praktijk werk ik veel met COPD-patiënten en revalidatie na een operatieve ingreep waarbij ik, in samenwerking met medisch specialisten, de voorste kruisband plastiek revalideer.

In 2014 heb ik de opleiding tot orofaciaal therapeut afgerond waarmee ik mij gespecialiseerd heb in kaaktherapie. Ik behandel patiënten met kaakklachten, vaak op verwijzing van tandartsen uit de omgeving waarmee een goed samenwerkingsverband is opgebouwd.

Tevens ben ik opgeleid tot stagebegeleider en heb al menig stagiair bijgestaan in zijn studie.

Terug naar overzicht